Dance with me tonight ~

Ja, då sitter jag här. Och är sådär otroligt fantastiskt lycklig! :D Av flera orsaker!!

1. Jag mår bra
2. Dagen
3. Jag är kär! <3

Jag känner att det här behöver lite förklaringar så here we go! Alla vet väl vid det här laget att jag inte är så pigg, men nu har jag mått jättebra två dagar och knappt haft yrsel eller hjärtklappning ens! Känns underbart och jag hoppas att det håller i sig åtminstone två dagar till! :) Eftersom jag har fler planer.

Dagen var sjukt kul, hade härlig sovmorgon och lullade på och hade det skönt här hemma. Sen rullade jag iväg mot stan i en icke fungerande buss, men vi kom fram vilket är huvudsaken! Sen drällde vi lite på stan innan vi for till SF och såg *trumvirvel*



Den var faktiskt ännu bättre än jag trodde, riktigt sevärd! :D Och 3D effekterna var riktigt bra tycker jag, jag ryckte till flera gånger XD Men så är jag ju lite lättskrämd ;)

Tack Örnie Amanda Elias och Tony för en trevlig dag! :D

och till sist, jag är kär. Ja det är jag faktiskt! hahah men börja inte hetsa än, okej?



Jag blir ju knäsvag! :*<3 Min nya lilla älskling!! :D



Har det gråa och det rosa, min telefon är för tillfället rosa :D Och den är totalt AWESOME! tihihihih :D Tack till mamma och pappas tidiga examens gåva, typ :) Är så kär<3



Oh will you dance with me tonight?
    

A lack of color ~

Nej jag kan inte vara nöjd med en header mer än en vecka, omöjligt. Men får se om jag orkar göra en ny eller inte ^^ För övrigt borde jag blogga oftare med tanke på att jag lever vid min dator meeeeen, det gör jag inte ;) haha ni får stå ut :3 Däremot så tänkte jag passa på att blogga idag eftersom jag planerat att gå under jorden imorgon.

I dagarna så har jag faktiskt försökt plugga lite, det har väl gått med blandat reslutat, igår både läste och skrev jag några frågor men idag blev det bara att läsa, mest för att det var femton massa läsning och då orkade jag inte skriva något.







Satt och redigerade lite bilder idag och så hade jag lite tråkigt, här är resultatet. Men jag står fortfarande fast vid min tidigare önskan.

Kidnappa mig till Spanien.
    

Teach him ~

So I teach him,
Teach him not to lie,
Make him laugh until he cries,
Hold him, stand by his side
Hoping he'll change his way of life.



Jag hatar dig :]

Fast jag måste erkänna att jag tycker om dig ovanligt mycket för att hata dig. Och jag undrar bara, när ska du sluta ta över min blogg..? :o Inte okej det här (A) eller så är det... vad vet jag egentligen <:

Men man lär av sina misstag, förhoppningsvis lär du dig något av det här, om ett annat får jag se till att lära dig. För tyvärr så tror jag du får dras med mig ett tag till. XD Och nej, jag kan verkligen inte vara långsur om någon undrade. Eller jo det kan jag, men då har man gjort bort sig mer än totalt x 3 upphöjt i 7 och det är väldigt svårt o:

Men trots att du är en ganska korkad pojke ibland så vill jag nog inte riktigt vara utan dig. För jag tycker om dig mer än du tror och du betyder mycket för mig. Så mycket att jag redan vill ha en kram fast jag nyss var arg, hoppas du förstår det.

Annars får jag försöka lära dig att förstå det med <:
    

I thought I knew you ~

Men nvm då. Jag förstår inte varför jag trodde bättre om dig. Kanske för att du lovade att inte svika mig. Men jag klarar mig bra utan ironiska svar när jag behöver en vän som mest tack på förhand. Du kan gå och leta redan på en ny himla Dunis. Jag klarar mig bra utan någon som inte bryr sig utan som finner det roligt att inte bara ta sitt eget liv med en klackspark utan även andras. Men grattis, du fick mig gråta. Hoppas du är nöjd nu.




I thought you were my friend
I thought I was yours
I thought I knew you well
I thought this friendship would
Never end


I thought I knew you, well.
    

Walking my daydream ~

Det här vädret är bara inte okej! Jag vill ha Öland i somras, då jag levde min dröm. Men när jag tittar ut genom fönstret ser jag flera decimeter nysnö och hur snöflingorna flyger horisontellt istället för vertikalt. Dessutom var jag ute i det här skitvädret också, på kolbäcksleden såg man högst tio meter framför sig på grund av snöfall och snörök, dessutom är det typ -10 och blåser isvindar.

Kidnappa mig till Spanien någon?



Nu tänker jag sprida lite sommar här! :>



Det kanske inte är Spanien, men en solnedgång på Öland skulle inte sitta fel.



Vid en väderkvarn på Öland med en check pose i sommarvärmen!



Just utanför en vingård på Öland, riktigt mysigt, och galet varmt. *drömmer mig bort*



Och där i skuggan låg vi hela dagarna tiden vi inte var på utflykt eller befann oss i vattnet.



Nog känns det långt borta att sitta på ett träd i bikini, men det kommer igen jag vet det. Och ingen kan längta mer än mig. Sommarflicka in i själen! <3
    

Om du lämnade mig nu ~

Jag har vågat släppa dig nära, låtit dig komma att betyda mycket för mig. Släppt dig innanför mitt skal. Jag trivs, jag är glad, jag är lycklig. Men jag är rädd att du ska vakna upp en dag, inse hur tråkig jag är, inse att jag är för annorlunda för att tycka om. För med mig skämtar du inte som du skämtar med de andra. Med mig pratar du inte som du pratar med de andra. Med mig gör du inte samma saker som du gör med de anda. Bara för att jag är just det, jag. Åh ibland önskar jag att jag var som alla andra, samtidigt som jag aldrig någonsin skulle ändra på min livsstil. Jag är annorlunda, men det står jag för.

Jag är bara rädd att du ska vara som andra. För det finns så många jag låtit betyda saker, som antingen sårat mig eller försvunnit. Jag vill verkligen inte att du ska försvinna. För dagen du gick in i mitt liv, så tappade jag bort ett problem som förföljt mig nästan ett år. Och dagen du gick in i mitt liv fick jag lära känna en underbar person som gör mig lycklig bara genom att finnas till. Jag vill aldrig aldrig aldrig se tillbaka på den dagen du gick ut ur mitt liv, för jag tycker om dig!

Jag blir nästan arg att jag släpper någon nära, när jag vet vad som hänt förut, men som min vän påminde mig om 'personer kommer in i ditt liv av en anledning, vissa stannar ett tag andra livet ut' Jag hoppas att just du finner en anledning att stanna livet ut. För nu kan jag inte förstå hur jag kunde ha ett liv utan dig.



För att du är speciell.
    

What a wonderful world ~

Ett inlägg i den gamla underbara musikens tecken. <3 :D

Idag, var ganska nice till att börja med. Träffade folk och satt och snackade med Mighty istället för att göra databaser XD (om någon lärare skulle råkat sig in hit av någon anledning så såg ni inte det där, eller hur? ;) ) Sen blev det lunch, alla klagade. Sen kom Örnie, jag blev glad, och vi köpte pizza! :D Och nu är jag skyldig honom en tjuga *fail* XD

Sen satt vi i ett hörn på en soffa och lyssnade på mysig awesome musik och hade allmänt trevligt. MJIIIIW! <- Dunisärnöjdljud :3

SO HAPPY TOGETHEEEEEER ~

Tidigare mening var ett totalt infall och inget planerat i detta blogginlägg, jag tycker allt som oftast in mina infall. Dom är vänster! Och vänster äger :] Dessutom är jag happy together med mina vänner punkt Förresten måste vi ta ett kommittémöte imorgon om A ska få bli riktigt vänsterbarn eller inte ;) Trots att hon är högerhandad XD hahah

Så över till dagens citat som troligen bara jag och två till kommer förstå, men lika kul för det yesyes!

- Du kan väl försöka vara fin?


;)

    

Bubbly ~

Jaha då kände jag att det typ var dags för en uppdatering? Eller? XD haha Här kommer en i alla fall, och jag kände bara att min torsdag är påväg att bli helt korrupt. Jag vill verkligen INTE åka till skolan, åka tingsrätt, åka skolan igen. Dessutom är det ju ingen panik med tingsrätten, så hoppas jag kan gå efter planen istället.

Imorgon kommer jag och Mark vara i ett litet varmt förråd hela dagen ;) TIHIHI, men vi har tystnadsplikt på vad som händer där (A) XD

För övrigt spelar jag alldeles för lite ukulele :c Så nu tänker jag spela > This is the first day of my life < och träna lite mer på Bubbly, MIHIW :'D AWESOME!

    

Ett sällsynt exemplar ~

Ja nu blev det ny design igen, jag kände att den är kanske inte jätteglad utan ganska mörk, men den är positiv, och det är det viktigaste. Texten är från min favorit låt 'This is the first day of my life' som jag även spelar på ukulele, allmänt mys typ. Älskar den verkligen, :)

Idag mår jag väl sådär, men är sjukt underbart otroligt glad. Helt galet vad jag är glad! Och jag mår bra om jag sitter still XD Så jag sitter still :>

För övrigt håller jag på fixa massa musik på min dator, det tar tid men kommer vara värt det känner jag. Dessutom fick jag äntligen iväg skickat den där himla intervjun som legat som en mörkt moln ovanför mig. Bilden som tillsist blev tagen blev riktigt bra, jag kände bara att jag verkligen inte passade in där. Samtidigt som jag inte kan se mig själv stå någon annan stans. :)



Den bjussar jag på :]
    

Nothing compares 2 U ~

Det är när inspirationen till att skriva vackra meningar existerar, som orden i fingrarna tagit slut. Och när tankarna bildar vackra mönster värda att spara som jag har glömt bort hur man gör. När sköra löften bildas om vår graciösa verklighet, det är då jag tappar tron att jag kan hålla dem.



Ännu ett inlägg till alla underbara människor som betyder.

M, jag hatar att det känns som att vi inte har tid att prata längre :c men jag saknar sönder dig! finfinfinfinfinaste! 'Jag kommer älska dig tills hjärtat säger stopp' också! ♥

A, asså, kvinna! Vad skulle jag göra utan dig? Du vet alltid hur jag menar och känner och utan dig hade jag blivit galen. Du förstår inte!

M, det är något med blandningen att vara seriös och totalt galen som alltid får mig på bättre humör! :> Så sjukt glad att vi blev bra vänner! :3

A, för mig är det över mitt förstånd att förstå hur en människa kan göra mig glad genom att sitta still. Men det gör du, och jag känner mig alltid trygg med dig. Tack för att du finns.



Sen en kort reflektion över att personer som betyder mest tydligen börjar på M och A, det var ju lite otippat :o Och så kommer jag som ett litet V mitt i alltihop och skuttar runt, stå ut, snälla? :3

Och till alla M&A och alla andra underbara människor som fyller mitt liv, kom ihåg att jag alltid finns där för er, no matter what, okej?
    

Dancing in the moonlight ~

Sitter och snickrar på en ny glad header, dock en lite mer seriös! XD Det går väl sådär ^^ Men det kommer fixas yes yes. Idag har jag varit både slapp och prudiktiv, bra kombo! Hunnit hälsa på en kär vän dra till skolan snacka med folk fixa upp en hel hel hel massa där, allmänt awesome! :D  Och sen for jag på stan och införskaffade min EMD skiva *lycklig* <3

Föresten tusen förlåt för att jagg inte har nog självdiciplin att blogga oftare. Men jag har inte slutat helt på jättelänge iaf, känns awesome faktiskt! :D

Mycket kramar idag blev det, kramar är mys! :3

Dagen till ära döper jag inlägget efter en av coverlåtarna från EMD's nya skiva och återgår till att lyssna på dom och vara allmänt lycklig. *kastar glitter*




Ps jag golvade Örnie ;) ÄGD!

    

Funhouse ~

Möte med chefen, det bestäms att jag ska använda en spec maskin. Undrar var den är, chefen vet inte, ber mig fråga P. Frågar P som inte har en aning men hänvisar till A, han vet. A inte där, jag väntar, går tillbaka, A möte. Till sist för jag ändå tag på A, som säger att den har inte vi utan UmeNet. Jag bör kontakta någon där. Jag går till Umenet, folktomt. Går tillbaka till Umenet idag, pratar med en person som hänvisar mig till en P som tydligen ska kunna hjälpa mig, P pratar med sin arbetskollega som borde veta. Han rycker på axlarna och säger det är M som kan. Han ringer M, M svarar och säger. 'Den maskinen har inte vi'

Tillbaka på ruta ett.


Ibland känner man sig himla produktiv, håller ni inte med? :)

    

Here comes the sun ~

Och igår när jag stod och tvättade håret så insåg jag att det måste bli förändring. Inte bara här på bloggen utan med allt. Okej livet går inte alltid som man vill, saker kommer ivägen och försöker sabba för dig, kroppen säger ifrån och bråkar. Men kommer jag må bättre för att jag sitter och är ledsen i ett hörn? Nej knappast. Jag undrade var det glada Dunis tog vägen, och när emodunis smög sig in för att stanna. Det går inte en dag utan att jag gnäller eller är ledsen över något. Antingen så är jag yr, eller så fryser jag, jag känner mig ensam, är besviken på någon, är ledsen. Liksom, HELA TIDEN.

Det är slut på det nu.

Tack tack tack tack tack till alla som trots mina sämsta emoveckor stått ut med mig. Men nu är det dags för lite förändring! Jag ska bannlysa sorgsen musik från min mp3 och bara lyssna på sådant som gör mig glad. Och här på bloggen då? Grått och blått? Tråkiga och kalla färger, grattis Dunis du blir säkert gladare av det! Kände mig som den där reklamen "Vi läser rumänsk rennesanspoesi i åtta timmar och lyssnar på deppig musik" Nej färger former och allmänt DUNIS MED FLUMM! haha eller var det fluff? ;)


Och ni vet min gråa cementlåda som jag bor i? :) Ni hjälper mig måla den varje dag, men jag vill inte stanna vid lådan. Jag vill ha färg på hela världen, hela omgivningen!! :D



Togheter we'll make it! ♥



*kastar glitter på alla mina solstrålar* Ingen nämnd ingen glömd, cuz ni know who ni är! :D
    

Beautiful day ~

Igår var totally awesome och jag är bara ett enda stort happyface typ! Det första som hände var att jag fick åka buss med fina syster och Elli! <3 Sen blev jag typ omkull sprungen av mandaaaaa när hon insåg att det faktiskt VAR jag som stod där i korridoren och ropade på henne :] Sen följde massa kramar med massa folk och allmänt nice! :D Jag ringde killen på ATEA ochf ast jag failade totalt så skulle jag få höra av mig med mer information, AWESOME! Dock saknade jag Mark </3 Fick inte min kram och fick inte träffa honom :c Bli pigg nu så ses vi en annan gång i stället!! :D

Senare kom ÖRNIIIIE :D haha han såg mig inte först så jag sprang och gav honom en hopptackelkram och han blev allmänt glad att se mig XD Kvällen som följde bestod av kramar skratt flumm brottning och allmänt mys! :D Tack alla Nti'are och Örnie för en underbar dag! :)


Nu på morgonen fick min dator bluescreen efter att ha stått och huckrat i tio minuter utan att det hände någonting, och innan allt startats upp och återställts tog en halvtimme, stabilt! XD Just nu har jag inget att göra så ska gå och prata med min chef så jag kan gå dit jag behöver gå X) Sitter för tillfället och lyssnar på Hurts och U2 och känner mig allmänt awesome, AWESOME!! *falsett* haha


*hopptacklingskram* på er allihopa! :)

    

RSS 2.0