Happyland2 | Bloggdesign ~



Så vad tycker ni, vad blev snyggare? :D Själv tycker jag det känns bättre med den nya eftersom den andra känns så somrig. Kommentera gärna vad ni tycker :>
    

Happyland ~

Då har jag alltså börjat bocka av saker på min lista för saker att göra på lovet. Började med en härlig sovmorgon till klockan tolv, och ändå var klockan bara elva! Det är så man gör det ;) Sen har det blivit bestämt vilken bloggdesign det ska bli så den kommer komma upp under dagen om allt går som det ska! :D Dessutom har jag klippt mig HÖHÖ!



Okej bilderna på mig är inte fina men det är inte mig ni ska titta på det är mitt hår! :D Nu kan inte någon säga att det inte synns skillnad. SÅ DET SÅ! :3


Börjar få svaga planer för vad som kommer hända resten av veckan dessutom, det ser ut att bli ett härligt lov! :D Och jag som pratade om överaskningar förut kommer nog få mer rätt än jag trodde... eller? ;)



Just nu känns det jättenice och jag sitter och funderar på hur jag ska fixa bloggen leker lite i photoshop och lyssnar på Amanda Jensen, snart blir det fika och te tror jag. Det här känns som en riktigt bra början på ett lov för en gångs skull. TJOLAHOPP! :>
    

Shine on ~

Känner mig förvirrad idag. Vet inte vad jag tycker, knappt vad jag känner och har ingen aning om vad jag vill. Men ibland får man sånna dagar, bara sådär.  Det är bara att fortsätta gå!

Shine on ~

Jag har kommit på att när vissa människor försvinner, så dyker andra upp. När vissa människor bleknar, börjar andra lysa starkare. Så har det varit många gånger i mitt liv och det fortsätter. Sen finns det vissa som alltid finns där och som alltid lyser lika starkt. Den här veckan har jag sett hur någon försvinner, hur någon kommer till, hur någon bleknat och hur någon börjat lysa starkare. Och så har jag sett hur du lyser lika starkt och hur du finns där precis som du alltid gör! FinaFina M ♥

Veckan var jätterolig, verkligen helt underbar! Och veckan som kommer ska bli awesome, det har jag bestämt! :D Det som jag redan nu vet finns på schemat är:

Hårklippning
Skaffa nytt abonnemang
Åka och träffa schefen för min praktik
Sovmorgon!!

Fixa ordning bloggen!

Vad som troligen kommer vara med är även:

Innebandy och allmänt trevligt med vännerna
Fixa ordning det sista på rummet.

Vad jag önskar ska vara med på lovet är dessutom:

Vara med Mia. (för längesen)
Fota lite, (för längesen)

Sen kommer även tråkiga saker som att plugga inför prov och göra andra allmänna måsten. Men det känns ändå helt okej! Sen dyker det nog upp en eller annan överaskning, det brukar ha en tendens att göra det!
    

I get around ~

Jag var ju peppad på dagen och allmänt flummig precis som jag lovade! Dagen ägde, helt seriöst, KUNG! :D Tror dessutom jag klarade provet helt okej, kan det bli bättre? :3

Haha sen skuttade Örnie in som lovat, men han kände inte igen mig för att jag hade utsläppt hår. Det kändes stabilt (Y) XD Vi hade sjukt kul i alla fall, kan man ha tråkigt med Örnie...? Det tål att funderas på.



Imorgon ska jag fortsätta subnet'a skulle jag gissa på. Jag drömmer snart subnät. Vilket betyder att allt börjar bli som det ska, eller va? Det blir helt snurrigt med alla siffror men ska det sitta i ryggmärgen så ska det, det är bara att traggla på! Sen tror jag det var typ LAN på skolan i helgen, blir nog kvar ett tag efter skolan. Känner jag måste sluta med det, har stannat i princip hela veckan... INTE OKEJ! Jag är den där tråkiga som alltid åker direkt hem och som aldrig är med folk efter avslutat schema. Skärpning Vicky, skärpning ;)

Taggar fixa mitt nya abonnemang btw, ska fixa under lovet tror jag. :'D

Och juste... RÖSTA PÅ VILKEN BLOGGDESIGN JAG SKA HA! Ò.Ó inlägget under detta (Y) annars får ni ingen kram, och jag vet att du vill ha en kram ;)
    

Help! ~




Nu får ni rösta hörrni! :o Vilken design ska det bli? Eller bör jag ha kvar den gamla? :o Kan hända jag ändrar detaljer på någon men i stora drag ^^ RÖSTA RÖSTA! :D
    

Superman ~

Men kolla? ojojoj!!! :D Är det inte Dunis i farten igen? Jo det är ju det ;) HEJ OCH HÅ KAPTEN KROK! Är man taggad på livet så är man och sakta men säkert börjar det klia i mina bloggarfingrar. Har suttit och funderat på en ny bloggdesign också.. Funderar på att göra några olika och låta er rösta. Den jag har nu får iaf duga för tillfället! :D

Idag var jag dryg, I know I know! Men vissa dagar är man bara allmänt dryg, FÖRLÅT! :3 Hoppas ni kan ha överseende och se fram emot imorgon istället, känner mig (ordet jag inte får säga för då har jag lovat att Nils ska få slå mig) taggad på livet!

För övrigt borde jag inte vara taggad för morgondagen med tanke på att den börjar tidigt med databashanteringsprov dessutom (världens längsta ord frågetecken) men men, om vi bortser från det taggar jag sönder! Förhoppningsvis kan jag göra bort provet relativt snabbt, förhoppningsvis kan jag fixa ett G och förhoppningsvis får vi sluta lektionen efter provet. Isåfall blire långlunch vilket passar utmärkt när EC2 har håltimme! Dessutom är vi lediga från sista lektionen så det blir kort och härlig dag!

Idag fick jag och Nils till sist upp ångan vad gäller projektarbetet och började ringa företag! Vi hann ringa fyra stycken och av de två vi fick tag på rätt person i sa två ja alltså 2/2 med på seminariet! SCOOOOOOOORE! :3 Beroende på kanske vi fortsätter ringa imorgon, vi får väl se.

Så alla härliga människor plocka med er ett bra humör imorn så blire flumm och allmänt kaos, precis som det ska vara *nickar instämmande* TJINGELINGS!
    

Mambo för en smurf 2 ~

FÖRESTEN! Jag bloggade!!! För att jag hade lust. DET NI! :3 Alla kommenterar en tumme upp för mig VAVAVAVA!? :D
    

Mambo för en smurf ~

Dagen var STÖRD! Slutade till lunch och kom hem halv fyra, det håller! Skrattat så jag grät, många gånger! Både Jocke, Elle och Örnie har burit iväg med mig och jag har kramat halva NTI! En vanlig dag på NTI! Eller hur det nu var filmen skulle heta. XD Rektorn skakade bara på huvudet och vi dog lite :3 Bussresan hem var ju vacker den med, Vigge undrade varför Örnie visste så mycket om vår skola när han berättade om källarpojken som bara kommer fram tio minuter udda dagar, särskilt när det är duggregn! XD Sen trodde Örnie att jag bodde vid hållplats N... Fast jag hade sagt ÄNDHÅLLPLATSEN! XD Så då krävde han en kram innan jag gick istället... (Y)



Vi har en extra nyhetssändning.

Det ryktas att matsmurfen bjuder på fruktsallad vid den gamla stubben.
En flera mil lång kö har redan bildats, och fler smurfar hela tiden till.
Vi varnar för stora trafikstörningar.



Sen tyckte jag ju om Jörgen när han flyttade provet till efter lovet istället. Snacka om att ge mig andrum den här veckan. Det är nog med att ha prov i databashantering på torsdag... Då vi förövrigt är lediga från samhälls! TRALALAAAAAA!!! :3



Hoppa upp och ner och runt en liten stund.
Skaka huvud och hår, ta rast en sekund.
Ta ett steg hit och ett steg dit.
Ryggen är rak men rör på din bak.
Klappa lite grann, och klappa lite till
Men om det ska bli bra så ska du göra som du vill!

MAMBO FÖR EN SMUUUUUUUUUUUUURF!
    

Ba Ba Ba ~

Förlåt tusen gånger för att jag inte ens lagt ut det jag lovat! Men gör det nu i alla fall! :) Jag har mycket känslor förknippat med musik, och låtarna här, det är låtar som betyder något alldeles extra för mig. Av en eller annan anledning.

You're Beautiful - James Blunt

~ Jag vet inte om jag skulle kalla minnet tragiskt, men jag kommer alltid förknippa låten med en speciell person som jag aldrig kommer kunna glömma. Det var långt efter jag börjat lyssna på låten som den kom att betyda något, och det var du som delade den meningen med mig. :)

Vanilla twilight - Owl City

~ En helt underbar låt som får mig att bara, drömma mig bort till en annan av världar. "As many time's as I blink I think of you"

Writing's on the wall - Plan B

~ En ganska ny låt bland mina musiklistor men den gick till hjärtat direkt, bara för att jag känner igen mig så himla väl i texten! "We used to have fun, but now all we do is fight" Det är för många som jag känner eller har känt så för.

Lay, lady, lay - Bob Dylan

~ En låt jag lärde mig älska i samband med att jag upptäckte hur underbar gammal musik är! :D Tipsad till mig av en viss person. Och så pratar vi inte mer om det..

Tuffa tider (för en drömmare) - Gyllene Tider

~ Maria finis! Hur lite du än vill, så kommer den här låten alltid påminna mig om oss! Om alla våra underbara minnen från när vi var små. Ja du hör mig, när vi älskade Per Gessle!! :D haha Hata mig inte nu okej? :3 Den påminner mig bara om världens bästa lillasyster som jag kommer älska för alltid! <3 och det är väl inte så dåligt för att vara Per Gessle ändå? :>

Apologize - One republic

~ För alla de gånger jag aldrig trott jag skulle kunna förlåta.

Alguien (anyone) - Roxette

~ En av de första låtarna jag uppträdde med då det gick bra! :D Kommer aldrig glömma känslan <3

Never gonna give you up - Rick Astley

~ Av någon anledning kommer jag alltid tänka på vårt härliga gäng på NTI när jag hör den här låten. Och det kommer alltid att få mig le. Love you guys!

Fix you - Coldplay

~ En låt som är precis som en kär vän, den har alltid funnits där när jag behövt den. I så många situationer.

I get around - The Beach boys

~ Kort och gott, en av de bästa låtarna som finns. Asså, blir jag inte glad av det här, då är jag bortom allt hopp :3


Låtar som betyder <-- LÄNK!! :D



För övrigt känner jag inte att jag har så mycket mer att säga, är fett less på vara sjuk och taggar inte proven i veckan. Men folket, VI SES IMORGON! :3 *hugs*
    

Don't stop the music ~

Jag tänkte såhär... (haha sen när tänker jag? ANYWAYS!) att eftersom jag inte har någon jättestor lust att blogga. Och eftersom hela den här bloggen är uppbyggd på att alla blogginlägg är döpa med en låttitel. Så har jag kommit på att jag tänker posta några musiklistor. Då har jag lite saker att blogga om som inte är jättejobbigt, för jag älskar musik! Dessutom får ni veta mer om min musiksmak och dessutom kanske få ett låt tips eller två. Låter inte det bra? :3 Jag tänkte väl det! :D

Jag tänkte börja med en enkel lista idag, och längst ner kommer jag lägga in en Spotifylista med alla låtar. Den kommer finnas kvar ungefär precis så länge som jag har lust! :D Dagens musiklista kommer helt enkelt vara vad som spelas mest hos mig just nu!



1. The Scientist - Danny Lohner ~ Ja jag vet det är egentligen Coldplay, men jag föredrar denna :>
2. All we ever do is say goodbye - John Mayer ~ Skön låt att bara lyssna till, jag sjunger inte ens med!
3. Monday morning - Melanie Fiona ~ Jag önskar jag själv kunde säga att jag sticker på måndag...
4. Just the way you are - Bruno Mars ~ Bland det sötaste låtarna jag hört, man dör ju lite på kanten.
5. Pack up - Eliza Doolittle ~ Skön, svängig, sjungvänlig och alldeles alldeles underbar :3
6. Wonderful life - Hurts ~ En simpel låt som ändå är så fruktansvärt bra!
7. Writing's on the wall - Plan B ~ Jag kan känna igen mig i delar av texten, och liksom. PLAN B ♥
8. She said - Plan B ~ Det här är kärlek, så enkelt är det!
9. Hang with me - Robyn ~ Det här är en bussåkarlåt för mig. Perfekt att lyssna på i bussen 8D
10. You and I - Wilco ~ Enkel men fin punkt

topp10 just nu <- LISTAN PÅ LÄNK!

Hoppas ni hittar något mysigt att lyssna på. Jag vet att jag gör :'D
    

Vanilla twilight ~

The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere

Mycket i huvudet just nu, om allt. Jag har skolarbete upp över öronen och känner mig allmänt efter och hjälplös samtidigt som jag ska vara bortrest slutet på nästa vecka vilket inte gör att jag blir mindre efter precis. Måste nog låsa mina distanskurser om jag ska hinna. För som det är nu har jag stor inlämning i Kommunikation som ska vara klar om någon vecka, den ska vara 2-6 sidor lång. Jag har en inlämningsuppgift i Företagsekonomi som egentligen skulle in i fredags men som vi fått tillåtelse att skicka in i veckan, där bara frågorna tar upp 3 A4 sidor... Två prov i veckan, i samhällskunskap och arbetsmiljö och säkerhet. Dessutom ska databashanterings uppgiften vara klar till torsdag...

'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you, dear
'Cause I wish you were here


Ja det är ju en hel del att göra och om inte det vore nog så ska jag vara med på en intervju som jag blivit tillfrågad om av vår rektor. Det är ett mejl med massa massa frågor som jag ska svara så utförligt på som jag kan, jag känner hur jag börjar bli smått galen av att ha mycket att göra. Ska bli skönt att ta husvagnen sista gången till farmor nästa vecka. ♥

The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

Sen är det projektarbetet som vi ligger efter i på grund utav massa massa strul. Vi håller äntligen på att komma igång men jag ser hur mina dagar blir längre, och längre, och längre och det fortsätter in i oändligheten. Förhoppningsvis så fixar vi det här ändå, nej, vi bara måste fixa det. Det enda som känns skönt är att jag i alla fall har en APU plats, däremot är jag orolig över att jag inte kommer hinna med alla ämnen i skolan eftersom tio veckor av studietid kommer att försvinna till något jag är osäker på att jag kommer att klara av.

But drenched in vanilla twilight
I'll sit on the front porch all night
Waist-deep in thought because
When I think of you I don't feel so alone


Dessutom verkar det ju aldrig sluta strula och bli knas. Varje dag händer det något inom min vänkrets som jag känner att jag verkligen inte kan ignorera. Det känns jobbigt. Jag vill kunna finnas där och jag vill kunna hjälpa till, vilket jag också gör. Men det börjar gå tyngre nu i takt med att jag har arbete upp över öronen och egna trassliga tankar som glider omkring i ett allmänt virrvarr.

As many times as I blink
I'll think of you tonight

Och självklart, så finns du där och trasslar till alltihopa ännu mer.



Maria, utan dig skulle dagarna gå så mycket tyngre. En kram av dig får mig alltid glad och jag vet att du kämpar med mig, och om jag inte orkar kämpa så kämpar du för mig. Precis som jag gör för dig. Älskar dig! ♥

Amanda, jag är glad att du finns och att du förstår mig, det betyder mer än du tror. ♥

    

Motion Sickness ~

Jag vet inte om jag ska säga förlåt, eller varsågod.
Jag vet inte om jag ska hata dig, eller älska dig.
Jag vet inte om jag ska finnas där, eller låta dig va.


Jag vet inte om jag vet vem du är, eller vet vem du var.


När jag tänker
på alla minnen vi har
på alla skratt som
vi har delat

på alla tankar
vi haft

När jag tänker
på hur mycket du
betydde en gång
hur mycket som helst

så inser jag
att du betyder något
än.

Jag vet inte om jag ska orka bita ihop, en gång till.
Jag vet inte om jag ska orka finnas där, vare sig du vill eller inte.

Men jag vet att det gör ont att hata dig, så jag har slutat försöka.



Kan inte allt bara sluta vara komplicerat?

Kan inte alla bara vara kloka?

Kan inte jag bara sluta bry mig?
    

Glad! ~

Ja nu är det alltså så att jag är inne i en "hej jag är inte jättesugen på att blogga" period. Det betyder inte att jag kommer sluta blogga utan snarare att jag kommer blogga bara när jag har lust kanske med några dagars mellanrum eller när det händer något speciellt, ni får se till att komma ihåg att kika in ändå så ni ser när jag uppdaterar! :D

Idag var den mest underbara dagen på så himla länge. ÅH KÄRLEK ♥ [kommer skriva om några av mina vänner ni får nöja er med de internationella namnen eftersom att jag inte kan skriva kinesiska ;)] I alla fall så fick jag träffa Alison! Åh så kul över två år sen vi sågs, och hon hade med en present till mig som hon köpt när hon var hemma i Kina, tror ni jag blev glad eller!? :O

Dessutom fick jag lära känna Jenny och hennes två underbara barn, lilla Aurora var det sötaste jag sett på jag vet inte hur länge, jag hade lust att kidnappa henne och ta hem henne, och jag tror Karin håller med mig! Dessutom fick jag lära känna Sarah från England och ÅH en sån underbar dag :D Bästa dagen på länge som sagt och jag saknar alla underbara vännerna redan!



Idag är en hyfsat lugn dag och det har varit gofika och ikväll blir det lyxmat! hehe kung liv just nu alltså! Dessutom känner jag mig fin i mitt (tyvärr numera halvt utblåsta efter dagens storm -.-) mini affro! :D Det kommer nog synas lite imorn XD Får se om jag göra affro resten av veckan också ;) TIHIHI *happyface*



Här är min fina present! :D haha först trodde jag bara att jag fick den snygga typ förvaringspåsen som är väldigt kinesisk men sen insåg jag att det var något i den också! XD Och då var det mitt numera jättefina mp3/mobil fodral! :D Direktimporterat från Kina typ, är det coolt eller är det coolt? :>



Bjussar även på en bild på mig, tagen igår efter den underbara dagen! :D Man ser delar av mitt miniaffro i alla fall! :>
    

RSS 2.0