All the right moves ~

Att piska saker är ett bra sätt att ta ut sina aggressioner! (L) Jag kan härmed meddela att jag är totalt aggressionsfri och harmonisk, inte något vanligt fenomen dessa dagar :>

Tyvärr måste jag meddela att min cliffhanger hänger i sig, UHUHU dålig humor... (A) Tills efter helgen. Ni får ta tålamod! ;)

Nu är jag vrålhungrig och det vankas att pappa ska åka och hämta pizza, well, jag är inte den som stretar emot! Taggar inte imorgon ett dugg för liksom, det är skola. Ja ni hörde mig Varsågod! Däremot längtar jag nästan till läggdags ikväll för då blire ett kapitel till på boken "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" Jag är KÄR i sättet den är skriven på, och har inte ens kommit en fjärdedel i den ganska långa boken. MYSIPYSI!
    

Smile ~

Mike är dum.

Amanda är världens snällaste hest! Tacktacktacktacktacktacktack ~ Tack! haha (A)

Kakan var jeeeetegod TIHIHIHI *låter flickig*

Har ubuntu lektion, det är kyckliiiiing. Nejmen det är najs har gjort typ allt eftersom, eller ja just nu ligger jag några punkter efter men det är för att han nyss lade till fler, höhö. Taggar att fara hem idag för då ska vi till det hemliga stället igen! Inte för sista gången men för en av de sista. En sista ledtråd innan jag avslöjar var jag varit och vad jag gjort.

~ Vi ska hämta hem något som går på hjul... :O GISSA PÅ! :>
    

Superman ~

Det finns typ två saker att säga idag känner jag.
Så då tänker jag säga dom två sakerna.

1. Hey, Soul Sister går fort!!!

2. Jag har jobbat hårt i fyra timmar ~ orsak hemlig.

Klura på det ni! ;)
    

Friday I'm in love ~

Idag känns det verkligen så, tagga livet igen!! :D

En otroligt bra dag kommer det bli idag. För det första blev jag kompis med Palt igen vilket känns jättebra jag tycker inte om att vara ovän med folk... Sen hade jag Tony och Elle jättekul på stan när vi gick för att färdigställa min och farmors överaskningsplan! Hoppas mamma och pappa blir både överaskade och glada! :D

Ja i helgen firar mamma och pappa alltså trettiofem år i bröllopsdag och då blir det feeeest! Massa god mat, godsaker och mysigheter. En riktig kanonkväll tror jag det blir. Jag hoppas att jag också en dag ska kunna sitta och fira min trettiofem årsdag med någon jag älskar, vilken härlig grej! Många bröllopsdagar heter ju olika saker och just trettiofem är tydligen "Korallbröllop" Så nu vet ni det!

Nej nu kommer nog pappa snart hem med godmaten och då ska dom öppna paketet blomsterbudet Dunis kom med!



Ja great att bloggen hade vägrat att publicera mitt inlägg verkligen! :D Men jag publicerar det idag istället men så att ni förstår så är det egentligen från igår, hehe. Det blev en perfekt kväll med supergod mat några jättestora tigerräkor sallad och massa gott. Asså jag brukar itne gilla räkor men OH DEAR det smakade inte räkor! JÄTTEGOTT :3 Sen vare popcorn och godis och på slutet av kvällen åt vi magnum glass! nomnom. Haha och helt otippat fick jag en bok! "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" Jag tror den kan bli riktigt kul.

Mamma och pappa blev jätteglada över farmorsblommor och pappa hade köpt rosor till mamma en speciell ros och sex styckan andra i en fin bukett. En ros betyder på blomsterspråket "Du är mitt allt" Och sju rosor som det då blev sammanlagt betyder "Jag älskar dig" man blev ju rörd! Tänkte avsluta inlägget med en fin bild på alla presenter från mig pappa och farmor!

    

I gotta feeling ~

Jahapp, då har man alltså gjort undan dag 2 av skolan, två dagar mindre tills jag är fri! Idag var en ganska ovärd dag, genomgång av APU, faddrar, projektarbete. Hälften av skolan satt och sov, resten satt och viskade och fnissade, typ. GREAT!

Matkön var nog den längsta hitintills när hela skolan kom på den briljanta idén att äta samtidigt. Men det gick till slut det också, potatissalladen var SJUKT god, även om jag hatar korv!


Mark är dum. ~ Ni som var där vet vad jag pratar om, ni andra, too bad!


Juste jag lämnade ju några cliffhangers här för ett tag sedan. Jag kan idag avslöja att den nya möbeln till mitt rum är... *trumvirvel* Ett nytt skrivbord! :D Det är skitsnyggt och kommer bli jeeeettefint! Foton kommer läggas in när skrivbordet är på plats!

Och angående det mystiska stället jag är på hela tiden, well... Ni kan få en ledtråd.

~ Däck.

HÅHÅ! Nu får ni klura själva, är det något som har däck? Något som ser ut som ett däck? Något som luktar som Däck? Något som innehåller däck på något vis? Eller kanske PÅ däck... ;) Varsågoda gissa på!



I gotta feeling, that this year is gonna be a long year...
    

The ice is getting thinner ~

~ Det kan ta några minuter att förlora ett förtroende
~ Och flera månader att vinna tillbaka ett.
    

End of the road ~

Nu sitter jag här, sista dagen på mitt sista sommarlov någonsin. Det känns lite vemodigt. Och vad som för några veckor sedan kändes bli några få sekunder och korta ögonblick har nu förvandlats till en evighet. Jag vill gå klart skolan nu, helst av allt vill jag vara klar före jag börjar.

Ju fortare vi börjar desto fortare tar det slut, jag längtar efter att få försvinna. Längtar efter att kunna stå där med min studentmössa på och säga hejdå till alla, både nära vänner och klasskamrater. Och sen, några dagar senare vara förvissad om att det var sista gången jag klev in i skollokalerna, sista gången jag hade en klass.

Jag vill flytta, helst flytta nu. Om mindre än ett år kan jag flytta precis var jag vill egentligen. Om jag gör det är en annan sak men jag kan. För då finns det ingenting som binder mig här.

Jag ska börja räkna ner redan nu, räkna ner hur många dagar det finns kvar innan jag får lämna allt och försvinna.



Vi ses imorgon hörrni, första dagen på det sista året.
    

Förlåt ~

Förlåt, förlåt, förlåt
För allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
För allt jag sagt, eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt





Förlåt för alla gånger all skit hamnat på dig, förlåt för alla gånger du fått ta all ilska och sorg jag själv inte orkat hantera. Förlåt för att jag alltid tagit för givet att du kommer finnas där alltid. Förlåt för att jag inte har varit den vän jag borde ha varit.

Ursäkta för att jag har blivit den elaka och självfixerade människan jag blivit, det är tvärt emot allt jag vill vara. Och det värsta är att jag kommer undan med det, säg åt mig! Säg åt mig när jag är elak, för när livet är upp och ner märker jag det inte alltid själv.

Men trots att jag kan vara elak ibland, för ofta. Så lita på mig! Jag vill kunna ha det så, jag vill kunna finnas där för alla trots att jag inte förtjänar det... Men förlåt! Förlåt till alla jag varit elak mot, jag tycker om er. ♥

Ska skärpa mig, försöka göra allting bra, tills jag stupar.
    

Right now ~

Sitter och väntar litegrann, inte så mycket att göra just nu. Senare idag ska vi fara till stället vi var igår igen, ni vet, det där hemliga stället! Haha, dessutom är det ännu mer konstigt som händer hemma hos mig, särskilt i mitt rum. Så bli inte rädda om ni ser en flicka med slarvig tofs som bara vrider huvudet åt ett håll och viftar med en arm och håller i ett måttband.

Det är bara jag som springer och mäter inför min nya möbel, och jag har lyckats dra på mig en nackspärr, sort of. INTE KUL. Känner mig handikappad... Så YES ännu en hemlighet, men det är en ny möbel till mitt rum ;) Gissa på! :D

[kan komma fler uppdateringar i eftermiddag och kanske en ledtråd! till var jag varit o;]
    

Wild World ~

Jag är ju aldrig hemma nu för tiden känns det som! Alltid ute och flänger idag också men var jag var är ännu en hemlis ;) Kanske får ni veta till veckan, CLIFFHANGER! Nu måste ni läsa min blogg varje dag för att få veta HIHI...

Ikväll ska vi dessutom få fara till några bekanta på middag, supermys yesyes! Jag har absolut ingenting emot att göra det till en vana (a) Det enda dumma med att aldrig vara hemma är att jag inte hinner få sakerna hemma gjort, ja vet  inte när jag ska ha tid att klippa mig! Men vi får se till att det blir av.

Tagga inte skola på tisdag, eller tagga skola på tisdag det är frågan...
Vad tycker ni?
:>
    

You never can tell ~

Nope Nope, man vet aldrig hur dagen ska bli vilka man ska bråka med vilka man ska förlåta vilka man ska skratta med vilka man ska le åt. Kanske är det just det som gör att man orkar kliva upp varje morgon och möta en ny dag, för man vet aldrig hur det ska bli och hur det ska gå.

Ikväll blire gomat bra på tv:n och mys med familjen och jag blev brunare sen jag solade så trots allt blev det en bra dag.

Kram!
    

She said ~

We used to have fun,
now all we do is fight.
I know somethings wrong,
it's clear somthing here ain't right.


~ Writing's on the wall - Plan B
~Håller du inte med mig?~



We used to get on fine,
once upon a time,
yeah we were alright, but you were mean.


~ I know a song - Plan B
~Du finns inte i mitt liv längre.~



Through the hard times, people say that you gotta be strong
Through the hard times, people say  you gotta keep going on

So through the hard times, let me know.
That I'm not alone.
'Cause right now I need you more
than I ever did before


~ Hard times - Plan B
~Kärlek på alla som betyder något.~

~ That's what she said.

    

Hur ska det gå? ~

Var hos kotten på sjukhuset idag, myspys att träffa henne igen! :> Se till att bli frisk nu jänta! ♥

Dessutom han jag en sväng på en möbelaffär med päronen och det slutade med lite nya grejer det med najsnajs.

Har jag sagt att jag älskar Plan B? Om inte säger jag det nu. Jag älskar Plan B ♥




Människor är inte de man tror dom är och fast jag borde veta bättre blir jag fortfarande besviken..
    

Stayin' alive ~

Ja den sången kommer för alltid påminna mig om vår livräddnings lektion. Men intern skämt åsido det var inte det jag hade tänkt skriva om idag. Nej idag hade jag tänkt skriva om precis vad titeln betyder, att hålla sig vid liv.



Jag har sagt det förut, och jag säger det igen så länge det behövs. Att jag alltid funnits där som en storasyster för att lösa allt som var svårt har alltid gått bra. Om det handlade om en trasig docka, ett bortblåst pålägg från mackan, en dum kompis, eller ett fall i trappan. En bortblåst hund (läs påse), en läcka i plasthandsken vi alltid fyllde med vatten och målade ansikten på. Jag kunde rädda dig och hjälpa dig från allt det. Det och så mycket mer, jag fanns där och jag kunde göra någonting.

Men nu, när dina äckelsjukdomar och dina äckelmediciner är i vägen och gör dig sjuk gång efter gång efter gång efter gång. Då kan jag inte göra något! Och det gör mig arg, för att jag vill!! Men att jag inte kan, jag är för liten, för svag för att få dina sjukdomar att låta dig vara!

Till råga på allt är jag själv inte pigg nu så inte kunde jag orka mig till sjukhuset heller. Men jag lovar, jag kommer imorgon om du måste ligga kvar. Och jag kan inte lova att jag kan skrämma iväg alla elaka infektioner bakterier baciller och annat äckligt som förstör ditt liv. Men jag ska ge det ett ärligt försök.

Kotten, du är finast! Du ska må bra! Och du ska finnas med mig alltid alltid. Precis som vi sa! Jag kommer alltid älska dig som min lillasyster, love you to death.

Krya på dig Maria ♥

    

Still ~

Mår fortfarande skrutt, tycker fortfarande att Notting Hill är en av världens mest charmerande filmer. Älskar fortfarande att sitta och dricka loka. Gammal musik är fortfarande bäst. Och jag är fortfarande Vicky.

~ Still

    

That's amore ~

Jag mår väl sådär lagom bra så bestämde mig för att mysa i min fotölj och se en film. Hittade först en film som verkade ganska bra på voddler men det laggade så sjukt så gav snart upp den idéen! Sen satt jag och letade upp gammal musik och snubblade över 'That's amore' låten som är i intort på filmen mångalen (den svenska översättningen) en halvgalen film som jag letade upp och tittade på! Riktigt mysigt.

Och just nu sitter jag och lyssnar på en typisk tryckare! haha det känns som att jag sitter på ett dansställe på 60-70 talet och det är sista dansen. Jag har ingenting emot att titta på faktiskt, jag kan inte dansa! Men jag vill kunna, har bestämt mig för att lära mig till mitt bröllop i alla fall.

Snart blire massa god mat och tills vidare tänker jag bara sluta ögonen och drömma mig bort i musikens härliga värld!

~ That's amore
    

Happyland ~

Kungigaste helgen på jag vet inte hur länge! (Semestern räknas inte hehe) Fredag till lördag var vi med husvagnen ute hos några bekanta och hade superhärligt! Igår träffade jag Ida som jag inte träffat på typ en och en halv månad! Jeetekul att ses, och jag fick världens underbaraste present! Jag vet inte hur många gånger vi gått förbi den här på stan och garvat och sagt "haha Vicky en sån häär borde du haa!" och TADAAAH jag fick en! ;)



Är det klockrent eller vad!?

Och idag har jag haft en heldag med Rode! Jättekul att det äntligen blev av att vi gjorde något. Och i det här härliga vädret är det ju bara en fager sommardröm att sitta på bron och fika gott! 

Så nu ska jag försöka tagga veckan, sista veckan på sista sommarlovet. Visst låter det deprimerande? Men det blir nog bra det med får jag hoppas :)

Och ikväll blire pizzaaa! ;>


Sist men inte minst, VAR ÄR MINA BLOGGLÄSARE! Det går stadigt neråt, och även de dagar då jättemånga läser ser jag inga kommentarer!? :o Kan ni inte skriva så jag åtminstone vet vilka som läser? *blinkblink* :3
    

One of the brightest stars ~

Var ute på landet igårkväll så sjukt mys! ♥

Fick massa god mat både förrätt varmrätt och efterätt - TÅRTA! :D haha nomnom! Och hade jätteroligt också, verkligen en störtskön kväll. Och innan vi skulle gå och sova i husvagnen stod vi ute och betraktade natthimlen och jag kollade runt för att se om jag skulle se något stjärnfall. Det var ju några dagar nu det fanns chansen även om det skulle ha avtagit tills igår. Och precis när jag ska ge upp och gå in så gled ett ljussken över himlen! haha jag hoppade upp och ner och skrek "Jag såg den jag såg den" riktigt häftig grej alltså!

Och när man står sådär ute på landet utan några lampor som förstör så man inte kan se stjärnorna så tänker man på hur otroligt häftig naturen är skapad och hur otroligt små vi är! Dock kommer jag att vara evigt tacksam till allt vackert runt omkring oss som vi kan titta på och njuta av i vår underbara natur!

Exempelvis stjärnfall.
~ One of the brightest stars
    

Walking on sunshine ~

Nu äre klart, nu ska vi ut med tha Husvagn! KungKungKung! Fett taggad och har en 'lockahåretprojekt' jag hoppas blir lyckat och med lite smink och en handväska bär det av! Men vad har då en Vicky med sig på husvagnstrip över helgen? Ja eftersom det nödvändigaste är i husvagnen redan blir det saker man inte klarar sig utan!



You name I got it! TJINGELING! 

Ses på söndag ~
    

I'm so excited ~

Ja, kanske inte över att se ännu mer nätverksfilmer vilket jag gör ändå men tjaa... det duger väl! Nej jag känner taggen på helgen. Jag föräldrarna och finaste husvagnen ska ut till ett litet ställe en bit från Umeå till några bekanta och vara där på massa mys! TaggaTagga!

Ja som ni förstår betyder detta också att det kommer bli sämre med blogguppdateringar idag eftermiddag och under morgondagen. Men på söndag ska jag väl vara back on track, yeez. 

Nej nu ska jag gå och äta frukost och tvätta lite smycken! Pallar inte att allt silver mörknar så fort! Men det går nog bra sen om jag hinner blire nätverksfilmer igen. Skulle nästan lika gärna kunna döpt inlägget till never ending story, men det gjorde jag inte ;>
    

A lack of color ~

Ja! Nu fixade jag till headern lite, mycket bättre blev det enligt mig. Och bloggen är fortfarande lika svart/vit och fin! Måste säga jättetack till bästaste Micke som är min typ photoshopsoulmate! haha vackra ord har vi här! Nejmen vi har samma stil och kompletterar ofta varandras idéer. Så TackTack! :D 

Kan dessutom upplysa om att jag är lite gladare nu, yaay! Börjar tagga att fara ut till några bekanta med huvsvagnen i helgen det blir nog myyes!
    

I don't feel like dancin' ~

Ny svart/vit enkel header, blurg. Blev less på allt med färg och mycket detaljer och UÄÄH. vet den är hemskt ful och bilden på mig är allmänt hejhoppkomochhjälpmig. Men vet ni vad, jag skiter it. Ni vet hur jag ser ut ändå så.

Fy är less på ALLT, kan dra en lista!

* Less på alla som tar allting man säger överseriöst
* Less på alla som blir sura på mig utan anledning
* Less på alla som förändras och blir allmänt knäppa
* Less på alla som glömmer bort mig

* Less på allt gnäll överallt!
* Less på att jag inte får mitt rum som jag vill
* Less på att ingen design jag gör någonstans blir snygg
* Less på att jag spelar sönder all bra musik och inte hittar ny

~ I don't feel like dancin', no sir, no dancin' today.





Kan någon ta mig härifrån?
    

Hakuna Matata ~

SOMMAREN LEVER! ~

Idag ska jag vara ute! Eller ja, på bron iaf, kanske cykla lite. Allt är väldigt obestämt kanske kommer kotten, vi får se! Det som däremot är bestämt är att sommaren lever och när sommaren är här på en blixtvisit bör man vara ute och njuta av den! :D

Just nu känns allting fjäderlätt och härligt och allting kommer ordna sig. Hakuna Matata som sagt!



Tillägg! Jag cyklade till kotten istället! haha storlekis jag dör!<3
    

These words ~

Are my own, from my heart flow~


Godnatt folket! Nu går den sömniga humlan med ett fågelbo på huvudet i säng och lyssnar på från och med du innan hon somnar!

(med hon menar hon jag, jag pratar tredje person om mig själv som trött)
    

Here today ~

Stan med kotten ägde! Även om jag vill ha ihjäl hennes fötter om dom inte funkar snart! D: Tänk att min lilla Kotte ska börja på NTI, *happyface* och ja mitt rum är ursnyggt och allt är jättebra och jag lyssnar på massa bra musik vare sig jag är stolt över låtvalen eller inte... Ni förstår jag blir såhär om jag gillar saker jag inte gillar i vanliga fall. Typ Från och med du med Oskar Linnros... NÄSTAN DITT FEL KOTTEN NÄSTAN!

Men trots det känner jag mig konstigt less på allt och helst av allt vill jag däcka på en soffa i ett hörn någonstans men jag har ingen soffa, well to bad. Jag kanske borde sova på saken men jag är inte trött, heja. Jag vet inte ens vad jag svamlar om jag bara öh, känner mig allmänt intelligensbefriad så. Can sombody please give me a hug?

Så öhm... nu ska jag bara återgå till att vara jag och lägga in mysmusik på min mp3.
    

Fun Fun Fun ~

Idag ska jag och Kotten göra staaaan! :3 Ska shoppa massa nya grejer till mitt rum ;> Riktigt snyggt kommer det bli, jag har min visiooon! Det kommer bli så sjukt bra! Och nu taggar jag med hög musik och mycket bas och snackar mode med Kotten! :D

Ska snart äta mumsig frukost och sen ska jag försöka skapa någon "dagens look" som duger.. EHE.. xD vi får se hur det går. Men något blir det i alla fall! 


HAHAHAHA vackrast vi var :3
~ Varning på stan ~
    

In the summertime ~

Sommaren har dött, det är ju snarare ett faktum än en fråga. Trist, javisst! Därför tänker jag bjussa på lite härliga sommarbilder från öland med 28 gradig värme, sol och ett varmt men svalkande hav!
Här står jag vid min husvagn, visserligen lite inzoomat men ja det är havet ni ser och borta vid horisonten fastlandet 6 km bort. Havet låg 50 meter från oss vilket gjorde det enkelt att ta ett svalkande dopp när man så kände för det!
En - enligt mig - ganska härlig bild. Här är då Ölandsbron som var cirka två kilometer från vår camping!
Här ser man tre av Ölands väderkvarnar, i princip alla är k-märkta och restaurerade. Tur det, det är kul att de finns kvar!
Och dessa sista två bilder är faktiskt riktigt häftiga! Här står jag ungefär mitt på Öland! Och när jag fotar åt vänster (bilden högst upp) ser jag flera kilometer ändå bort till havet! Och när jag fotar åt höger (bilden längst ner) så ser jag en annorlunda sida av Ölands natur och även där havet som glimmar vi horrrisonten flera kilometer bort. Så i princip kan man se över hela ölands bredd! :D


Ja jag kunde inte fixa vädret här men förhoppningsvis fick ni väl lite sommarkänsla av dessa Ölandbilder! Och till er som inte varit på Öland än, ÅK DIT! XD
    

Irreplaceable ~


~ How about I'll be nothing, nothing at all to you.
I won't shed a tear for you, I won't lose a wink of sleep.
'Cause the truth of the matter is, replacing you is so easy.


Rensat ännu mer på rummet idag, hela hyllan ovanför skrivbordet gapar nu tom! Det är najs! Kommer bli bra när jag och kotten dragit på stan tror jag. Dessutom har jag rensat under skrivbordet och lyckats sticka mig på ett häftstift! Heja mig...eller inte. Får se om jag ska hinna med att klippa mig lite också, vi får väl se.
    

Welcome to my life! ~

Ja mitt liv för tillfället består av:

◊ Nätverksfilmer om Sisco i all oändlighet.
◊ Läsa de nya broschyrer vi fick i somras.
◊ Inredning! Jag fixar om hela mitt rum, typ.
◊ Blogg! haha ja faktiskt, har fixat mycket och skriver nu.
◊ Tal! Ja jag måste öva mitt tal jag ska ha imorgon.

och sist men inte minst...

◊ Photoshop! Jag redigerar bilder från semestern, skapar designer till olika ställen med mera med mera.

Och givetvis ingår det att tugga tuggummi lyssna på musik och sjunga! Det kommer det alltid göra i mitt liv! ;>

Men nu, åter till nätverksfilmer!
    

The look! ~

Vem har nya snygga gardiner, omgjort fönsterbräde, nya lampor och tillfixat på byrån? Jo det är ju jag! Som jag lovade kommer här lite nya bilder på hur det ser ut, ni som varit hos mig kanske minns de svart/vita panelgardinerna de mörklila blommorna i fönstret och den lilla lampan på silvrig fot med svart skärm? Dom är helt bort nu!

(Min dator/kamera ja något av det är totalt dumma i huvudet och har bråkat med mig i ca...massa tid nu jag har gjort allt rätt och det funkar bara inte den vägrar lägga in bilder... Pappa hade denna dator förut, då funkade det men när jag fick den slutade det funka -.- Ingen dator jag någonsin haft har lyckats samarbeta med min nuvarande äckelkamera (jag älskar den i vanliga fall men nu är den STÖRD så jag vill helst slänga ut den genom fönstret))

Ja här kommer typ den enda bilden jag lyckats lägga in från min skitkamera, det finns säkert bättre men ni får nöja er. Och ja jag är skitsur ._. men allmänt glad över att mitt rum är så sjukt snyggt!


/Ps, det ska snyggas till i fönstret och på hyllan ni ser en bit av ovanför skrivbordet kmr lägga in nya bilder på det och på byrån när jag får allt funka!
    

Dare I say ~ You are amazing in every way!

TACKTACKTACK till bästaste kotten som gjorde min blogg jeeeetefin! Finaste du är! :) ♥

För övrigt håller jag på fixa mina nya gardiner idag!  Kommer givetvis fota och lägga upp (förhoppningsvis senare idag) så ni får kika! Hade nämligen tänkt försöka bli bättre med att lägga upp bilder också, vi får se hur det går.


~ Sometimes I sleep with a smile on my face, 'cause dreaming of you makes me glad.


Tycker sommaren ska ta och leva ett tag till före skolan börjar, annars blir jag less. Det är på sommaren man verkligen lever och jag önskar att det var från början på sommaren istället för slutet! Idag var det ju då mest grått...
Solen var är du?

Nu ska här putsas klart fönster!
    

Kotten was here

Sådära, nu har jag fixat bloggen åt dig litegrann. Och till er som inte förstår, det är alltså inte den som äger bloggen som skriver - utan hennes coola vän, även kallad kotten. Fast mitt namn är Maria.. ehe.

Jag fixade headern och att din signatur "Over and out" (hoppas jag läste rätt nu, kan bli lite pinsamt annars!) kommer varje gång du skriver ett inlägg. Så du behöver inte lägga in bilden varje gång du skriver ett inlägg. Hojta till om du behöver mer hjälp.

Maria, kotten.
    

Thank you ~ For given me the best day!

Igår ägde, fint väder, bra vänner och gott fika! (L)

Känslan av att vara evigt ung och att sommaren aldrig kommer att försvinna och att ingenting kan gå snett - det var känslan igår! Sjukt kul var det i alla fall, något att se tillbaka till en mörk och kall vinterdag i februari, eller november vad vet jag.

Tack!
    

Summer is here, I'm learning to fly ~

Sitter och kollar nätverksfilmer om Sisco - Känner mig duktig! Lite trist när det är saker som man 'halvkan', för jag kan det för dåligt för att hoppa över avsnitten, men för bra för att det ska vara jätteintressant... Så yeah!

~ Det är fint väder idag! Sommaren kom tillbaka (L)

Sen är jag typ hungrig och vill äta frukost, men orkar inte gå och göra den... För att jag är trööött! För att jag typ sov dåligt av någon skum anledning. Min kropp ba "Neeeesh du sooofaaa intheee braaaah!" <-- Det tyckte inte jag. X_X

Aaanyways... Kotten glömde min blogg, senilkotte EHEH.... vadå sa jag något? ;> Nej det gör inget, har ändå inte bråttom med den + har annat att göra än att oroa mig för headern xD
    

Dancing on my own ~

Tagga faktiskt blogga nu,
har då börjat få lite fason
bara det sista kvar (kottenhjälphaaa)
sen så äre klart för start!
    

Everybody's changing ~

Allt ser ut som skit, ska fixa.
Vi får se vad det blir men ska göra om göra nytt sort of.
    

RSS 2.0