Sunshine, lollipops and rainbows ~

Dagen idag var AWESOME! totalt awesome! Bästa dagen på länge faktiskt, hurra! :D

Började med att jag satt med kotten på bussen och vi bestämde oss för att dissa varandra och bara sitta och lyssna på musik, det låter kanske stört men åh så mysigt att sitta bredvid henne sådär och bara, vara så bra vänner att vi inte behöver prata hela tiden utan bara ta det lugn och lyssna på bra musik, som hon säger ~ Kalas!

Sen på skolan så skulle vi ha Arbetsmiljö och Säkerhet, ja den lektionen blev ju som den blev. Inom fem minuter hade Magnus fått tre arbetsuppgifter och vi fick hade precis börjat lektionen när Tanja kom och berättade att det var tajm för skolfoto! Skolfotot var ändå helt okej, fotografen var inte "OTSHIPOTSHI TITTA EN FÅGEL" som åt små bäbisar men å andra sidan trodde han att jag var Sasha... Som förövrigt är en av klassens killar som var frånvarande idag, men men. XD

Sen när vi kom tillbaka efter skolfotot hann vi knappt börja igen innan det var dags för administratören att komma och meddela att Sisco sakerna kommit och att vi fick bära upp dom, sagt och gjort bära var det (Y) Väl tillbaka i klassrummet var lektionen slut, CHILL!

Nu till det som var mest random idag, GLASS. hahah i helgen snackade jag med Mark och han åt glass jag ba "Ge mig glass" och han sa att han inte nådde, då sa jag att han bara sa så för att han ville ha glassen själv. Sen idag försvann hann från rasten och sen kom han och gick genom uppehållsrummet och gav mig en glass, bara sådär. Jag måste ha gett frågetecknet ett ansikte! No kiddings! TACK FÖR GLASSEN! :>

haha Sen efter Samhällskunskapen vare lunch, jag hade egentligen slutat men bestämde mig för att äta ändå, väl där kom jag bara fram till att de hade paprika i all mat, vilket jag är allergisk mot. Jag gick till Administratören som skakade på huvudet sa hon skulle skicka ett papper och TADAAAH sen hade jag helt plötsligt 70 kronor att köpa pizza för OM NOM NOM! Dagen var alltså helt enkelt AWESOME!

Och jag känner på mig att kvällen kommer bli minst lika awesome, kärlek på folket då! :3
    

Photobooth ~

Skolfoto idag, inte känna taggen, kommer se ut som en mupp som varje gång. Sen kommer jag le överdrivet äckligt fult på mitt personliga kort bara för att jag måste le. ._. Jag ler typ jämt äkta utom på de där himla korten, då ser man ju helt störd ut hahah, aja det får jag leva med :3

Nu ska jag snart pysa iväg, tralala åka buuuuuss! Och tagga skolfoto då som sagt, eller tagga att man bara har halvdag kanske? TaggTagg. XD Måste försöka pigga upp mig själv förstår ni, *skuttar upp och ner*


KRAMEN!
    

Pack up ~

I get tired, and upset
And I’m trying to care a little less
And on Google I only get depressed
I was taught to dodge those issues, I was told:
Don’t worry, there’s no doubt
There’s always something to cry about
When you’re stuck in an angry crowd
They don’t think what they say before they open their mouth, you gotta

Pack up your troubles in your old kit bag

And bury them beneath the sea
I don’t care what the people may say
What the people may say bout me.
Pack up your troubles get your old grin back
Don’t worry about the cavalry
I don’t care what the whisperers say
'Cause they whisper too loud for me




Toppendag, bjöd på mycket skratt! :D

Men många små irriterande moment som jag är fett arg på nu -.- Hatar att lagra skit så allt blir en stor klump man blir irriterad på. Men nu tänker jag inte bry mig mer, och det borde inte du göra heller, inte om något.


Dagens skratt var nog min (briljanta) kommentar

*tittar på klockan*
- Ska dra om ett år


hahahaha :>
    

~

Hej och hå kapten krok, just nu hör typ ingen vad jag säger, asså jag har verkligen INGEN röst. Därav titeln på detta inlägg, den finns egentligen, det är bara att ni inte hör när jag säger den (A) Bara för att jag var tvungen att springa genom skolan och ut till bussen, bra greger... För övrigt har jag varit kvar på skolan två dagar vilket förklarar att jag inte har skrivit något i min blogg eftersom att jag typ nästan aldrig har internet när jag är på skolan höhö och jag ska läsa ec- it haha det känns bra verkligen!

Jag taggar inte det faktum att jag är alldeles för hostig för att fara imorgon, BLUBB jag blev verkligen angry face men asså jag kan inte sitta i tio minuter utan att hosta och om jag far på kretsmötet imorgon så skulle jag behöva sitta tyst i stort sett en hel dag, det kommer inte funka asså tyvärr. Tur att det finns fler veckor senare, har ju redan inplanerat att fara på det engelska kretsmötet som är nästa vecka på lördag, då kommer lilla Alison! Längtar ihjäl mig, inte träffat henne på två år!!

För övrigt finns det inte så mycket att säga, jag orkar dessutom inte skriva mer så ni får ha en mysig helg hörrni! :3
    

You've got a friend ~

When your down and troubled
And you need a helping hand
And nothing, whoa nothing is going right.
Close your eyes and think of me
And soon I will be there
To brighten up even your darkest nights.
You just call out my name,
And you know whereever I am
I'll come running, oh yeah baby
To see you again
.

Till alla mina underbara vänner som betyder mest av allt! Ni vet att jag alltid finns här om ni behöver prata ♥ Finns vid er sida vid goda och dåliga tider och så länge ni är glada är jag glad! Ni vet vilka ni är, ta åt er!



Ett särskilt tanke till dig A som alltid lyssnar om det är något och som är en underbar underbar vän! :) Jag är glad att ha dig i mitt liv också! ♥

Och självklart lilla M, lillasyster for better and worse, 4-ever together ♥



Kärlek på alla finisar! :3
    

I like what you say ~

Att prata med människor som bryr sig om en och som gör en glad är seriöst det bästa som finns. Jag förstår vad du menar A, att det inte finns något värre än de som säger okej och rycker på axlarna.

Idag har jag hostat sönder mina lungor och ena minuten typ grinat och nästa minut typ skrattat åt ingenting. Ja jag är lite speciell, har du ngt emot det va!? :3



Men seriöst nu det här blogginlägget liknar ju ingenting, jag mår bättre idag än igår! Samtidigt som jag fortfarande är långt från frisk, woho? Hade tänkt ta mig till skolan imorgon med tanke på att det typ... var halvdag? xD Kände inte att jag ville börja hamna efter, men så var det tydligen temadag.... Till klockan två... :/ Då blev det svårare, eheh... Vi får se hur jag mår ikväll okej? (A)

Mina lungor gör ont...



I like what you say ~
    

One thing ~

Bara en sak ~ JAG ÄR LESS PÅ ATT VARA SJUK.

Vet inte om jag kan komma imorn ens, -.-' Fått hosta idag, och astma medicinen får mig skaka... Dessutom har min nacke dött, mmmhm.  Nej urk, jag är så less så jag inte ens orkar skriva ett vettigt blogginlägg.




Väck mig när jag är frisk.
    

Det kommer dagar ~

Det kommer dagar då man sitter kvar
då man, bara tänker på allt man inte har.




Idag är jag inte lika snuvig och feberfri, istället känns det som att halsen är svullen och trång jag låter som en wannabee buktalare och känner mig allmänt hemsk. Nej humör kunde vara bättre, jag erkänner. Kan inte någon komma hit på en flygande matta och ge mig en kram? :3

Jag hoppas verkligen att jag är frisk till på måndag, pallar inte må så här eller att vara hemma längre. Men blubb, vad ska man göra? Jag försöker krya på mig så bra jag bara kan!

Förresten, tack Tony, du kind of gjorde min dag med låten du skickade! haha känns mysigt att sitta i alla sjukdom och lyssna på Queen faktiskt, sämre kan man ha.

Bamsekram på alla och ett tips om att inte bli lika förkylda som jag!
    

Fever ~

Jadu igår kväll hade jag feber så inte blev det skola idag inte. Också i förmiddags hade jag lite feber, great. Mitt humör var ju knappast på topp. Vilket för mig till att jag skulle vilja ge ut dagens ros typ!

En ros till de människor som kan få en glad på fem minuter utan att ens veta om det ibland! Till dom där underbara vännerna som bara genom sin existens kan få en att sitta och småle. En stor ros till er och idag till dig som fick mig på enastående humör, tack! :)

Allmänt emo att helgens planer blir spolade men, what to do? Nej precis.



Har alla kommit ihåg att adda min nya msn? Om inte DOIT!



Bamskekram på alla fina vänner för övrigt, och ha en mysig helg! :)
    

Sad eyes ~

Jahopp, det där med friluftsdag sket sig ju ganska brutalt, har ju varit halvt snuvig 24/7 i flera veckor nu typ allergi skulle jag tro. Hoppas ändå jag har fel, pallar inte vara allergisk mot någon kompis! ._. Men ja så igår var jag ovanligt snuvig och imorse vaknade jag med riktig snuva! Asså inte typ att jag nyser 3 gånger låter lite tät i näsan ett tag och sen går det över som de senaste veckorna utan SNUVA! Sånt är inte ok! Har i alla fall tagit feber så är helt feberfri känns bra! Men ändå inte kul att vara sjuk, blubb.

Det mest irriterande är att mina planer för imorgon förmodligen kommer skrotas om jag inte är överpigg om några timmar och ännu piggare imorgon, men jag håller väl tummarna i alla fall. Om jag inte är sämre måste jag hur som helst dra iväg till skolan, har ju prov och sånt imorn, blubb igen. Taggar inte prov när jag mår som en mupp D:

Dessutom har typ halva skolan för vana att krama mig så jag hoppas att jag inte smittat ner alla, om så är fallet. SORRY! <3

Nu ska jag dricka en kopp te och försöka bli piggare!
    

Dancing the whole way home ~

Dagen idag var allmänt konstigt, typ men ändå värsta najs! haha :D Går det ihop...? I min värld gör det, känner mig allmänt taggad på livet tihihihih. *störd* Taggar att komma igånge med projektarbetet, tycker att kommunikation ska bli en rolig kurs och bäst av allt...

Idag fick jag mina APU papper! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE :D

By the way, idag var det en kille på bussen som petade på mig och frågade om vi kände varandra, jag sa att jag inte trodde det men började självklart undra. Jag är fortfarande förvirrad.

Övrig viktig fakta!!! asså JÄTTEVIKTIG!


Eftersom att jag snart ska ut på APU och börjar komma till den tiden i livet när det känns som att det är dags att börja bli seriös. (haha tro inte för mycket nu, läs snarare "skaffa en mer seriös sida av mig själv") Så har jag tänkt byta mailadress och alltså även msn! Mest för att jag ska komma igång med att använda den andra, dessutom kommer jag slippa all skräppost jag får på den nuvarande, bra va?! :D

Adda: [email protected]
    

Freedom ~

Att en så jobbig dag kan ge en sådan befrielse, det är utom min intelligens att förstå. Jag förstod det inte ens först utan det var nu, på bussen hem som jag insåg att jag äntligen var fri! Att göra ett avslutande kapitel på det sätt dom det blev gjort var självklart tungt, men jag känner ändå att det blev färdigt en gång för alla den här gången. Åtminstone är jag klar med det. Inte med det sagt att allting kommer att återgå till vad det en gång var för det, nej nej, det ligger mycket jobb framför mig.

Men för första gången på väldigt väldigt länge känner jag att jag är redo att börja om från början. På riktigt.




~ Hej jag heter Victoria, Vad heter du?
    

Raindrops keep falling on my head ~

Det här vädret kan väl ge vem som helst krupp? Okej det kan vara mysigt med en regskur när man är i husvangen och myser till smattret på taket. Dessutom kan det vara ganska härligt en sen höstkväll att se regndropparna som rinner ner längs fönstret. Men när dagen aldrig blir ljusare än en dyster höstkväll när det blåser isvindar så fort man får upp en springa på dörren och man blir genomblöt av att gå fem meter utomhus så är det inte mysigt! FY för sånt här äckelväder ;_;

Förövrigt är jag allmänt trött och frusen om någon skulle få för sig att anteckna!

För övrigt så typ gjorde Erik min dag och förlängde mitt liv, allvarligt jag har suttit och garvat ihjäl mig. Ni kan ju bara föreställa er hur jobbigt det är för alla små gubbar i lådor som kallas kameror att sitta och rita av allt dom ser på papper bara för att ibland få ta in på hotellet i väggen för att få vila!? *ramlar av stolen*

Nej nu spårar det, och jag är sugen på winerbröd! Ò.ó

*kastar glitter*
    

Underbart ~



Här är ett foto från när vi var och gick längs älven. Ger mig en somrig känsla trots att det är tidigt i September. ♥



På väg tillbaka till bildarna fick vi gå igenom det här, det var som en blandning mellan en park och en nationalpark även fast det rätta ordet ska vara ~ Kulturarv.



Här är en bild på den skummande och brusande forsen. När man stog där kände man sig plötsligt väldigt liten och svag i jämförelse med naturens krafter. Men riktigt vackert var det!



Här står jag ute på en sten i en lugnare del av forsen och ser allmänt glad ut. Ett humör som väl stämmer in på helgen! ♥



Och till sist avrundar jag det här inlägget med en bild på Jens som även han står ute på en sten i forsen! Haha :) Tack för en underbar helg!



Så då har jag alltså redigerat och gjort klart och här har ni då bilderna från Kunghelgen som jag så fint kallat den. En underbar husvangshelg med god mat gott sällskap söta djur och somrigt väder, allt i början av September.

    

Seems like we lost it ~

Hahahah dagen blev klockren! [om man bortser att jag höll på dö av rökförgiftning, NÄMNER INGA NAMN! Ò.Ó] Drog till stan med Elias och Tony. Redan påväg till lunchen höll jag och Elle på DÖ! Och om vi inte hade tänkt dö av skratt hade nog Tony haft ihjäl oss till slut. Hahah, varför undrar ni säkert då? Jo, det var såhär att Tony och Elle diskuterade matteprovet dom nyss hade haft. Och ja i en fråga skulle man räkna ut svaret med hjälp av hur många timmar det är på en dag... Varav Tony svarar:

- Och en dag är ju sex timmar! [här börjar jag och elle smågarva och frågar om han verkligen svarat så. När svaret är ja håller vi på dö och påpekar försiktigt att en dag (ett dygn) har 24 timmar och inte 6] Tack Tony, du förlängde garanterat mitt liv ett bra tag med det skrattet!

Sen satt vi på bussen och ja, som alltid när man pratar med Elle har det en tendens att spåra. Hahah nu dog jag för andra gången på typ en halvtimme! Vad nu då Vicky? Tänker säkert ni, jo ja asså, jag minns inte exakt hur vi kom att prata om det men det här är alltså citatet av Elle:

- Du, vettu en sak? Om man hade en och en halv meter långa fingrar, och så satte man stålull på dom, då skulle man kunna sota skorstenar! (och så ler han stolt åt sin briljanta idé) Behöver jag ens nämna skrattattacken som efterföljde? :3

Tack för en underbar dag grabbar, vad gjorde man i skolan utan er?



Ta inte detta som ett påhopp eller som att jag mobbas, se det istället som en cool grej att jag skriver om er på min blogg ;)
    

Live your life ~

Ja asså blubb det känns verkligen fett vär tatt vara i skolan för att inte ha någon lektion alls... How great...? XD Men det var ändå nödvändigt att fara hit för jag var och pratade med administratören angången min kurs det står jag ska gå fast jag redan gått. Dessutom hämtade jag mina nya böcker till Arbetsekonomin, det blir nog bra.

Dessutom var det fel på mitt schema så att jag fick prata med Kajsa så hon ändrade det så att allt blev rätt. Och jag jobbade faktiskt lite på mina distanskurser, så nu är jag klar med det också tummen upp!

Nu ska jag vänta på att ec har gjort klart sitt matteprov så att vi kan gå och äta och sen ska vi dra till stan och jag ska köpa en musmatta dit hem, det kanske blir en bra dag trots allt. Men jag ska inte rista något i sten än kan allt hända.
    

I'm a bomb ~

Seriöst dagen har knappt börjat och jag håller redan på ragequita på livet! Ò.Ó

För det första har min näsa kapitulerat och dött och jag sitter och är snuvig utan att vara varesig allergisk eller förkyld! Sen skulle vi ha en genomgång igen så jag valde att gå ut för att jobba och vad märker jag när jag öppnar access för att fortsätta att redigera och arbeta med mina databaser så vad tror ni har hänt? Jo precis DOM ÄR TOMMA! Databaserna finns där men dom är tomma, jag blir så sur att jag vet inte vad! Dessutom bråkar internet - som vanligt - >_<

Seriöst jag får ju damp för mindre, och istället för att kunna fara och köpa jeans med mamma eftersom jag skulle ha slutat efter lunch blir jag fast här på skolan istället. DERP! ;_;

Nu är jag dessutom för lat för att hämta mina hörlurar som ligger i skåpet så jag kan lyssna på musik så jag tänker fortsätta att sitta här och tjura.

Godnatt!
    

If I were a boy ~

If I were a boy ~ Så skulle min klass bestå av 100% killar.

Något att reflektera över kanske? :>

Annat än det har dagen ändå hittills flytit på lugnt. Jag åkte till skolan för att ha en lektion. Ännu ett elämne till min fasa. Och sen höll vi på med sanningstabeller på och/eller/icke kretsar med flera. Jag fattade verkligen inte hur det kunde bli en etta istället för en nolla på Y. Jörgen försökte och försökte förklara på ett sätt som gjorde att alla i hela världen utom jag måste ha fattat. Och sen helt random sa Mark något inte alls lika logiskt och DÅ fattade jag! ò.ó

Tack Mark! :>

Sen kom jag hem och då har jag skrivit klart min DO uppgift, läst mer på kommunikationen och nu har jag bara kvar att skriva klart ena delen av Sammhällsuppgiften. Men jag känner inte peppen så får väl försöka fixa den ändå.



~Massa tankar snurrar i mitt huvud som flera nystan utan slut att några ord kan ge förvirring och ett virrvarr i hjärnan jag inte känt förut~
    

Sunshine ~

Hemma efter en kung helg på humlis med hest och Jens och Henke! Bamsekramar på hela helgen asså.

Jag hann inte uppdatera bloggen igår eftersom att jag höll på att skriva ihop mitt nya skriiiivbord! Nu står det upp och är riktigt riktigt snyggt asså :D Ska fota senare när precis allt är klart, fortfarande mycket detaljer kvar innan det är helt som det ska.

Nu till min veckolånga cliffhanger! *trumvrivel* På ett sätt kan man säga att jag varit på det hemliga stället hela helgen, hur går då det till? Jo för vi har i hemlighet varit på CaravanCenter och TADAAAAAAAH! VI HAR BYTT HUSVAGN! *gasp* En Polar2000 med dubbelsäng rundgrupp och massa snygg! Den är flera år nyare än den förra och min säng blev ju ganska rejält uppdaterad, ja ni gissade rätt. Jag tjingade dubbelsängen ;) Ska se om det kanske blir några foton från den när vi beställt nya dynor så ni får se min nya gullunge!!!


Övrigt från helgen var väl att Jens lekte paparazzi på mig, att Henke åkte moppe, att vi promenerade på utflykt, att vi spelade massa kubb och åt trehundra kilo god mat och att det blev en del gosande med djur trots allergi! :D

och sist men inte minst SOLEN! JAG HAR SAKNAT DIG ♥♥♥
    

Autumn song ~

Ja då blire humlis med hest för mig då! :D TaggaTaggaTagga!

Ett mysigt ställe på landet där några bekanta har husvagnen och vi ska få dra dit våran och där bor deras släktingar som äger massa hästar och andra gulliga djur, allergi medicin CHECK och here I come! Och självklart ligger tonvis med god mat och trevligt umgänge också med i planeringen, precis som att jag kommer spöa Jens och Henke i kort och massa andra spel! ;) Får se om det blir kubb i år med!

Så peppa sönder nu och kom igen vädret inget regn tack på förhand! För trots att bladen på björkarna börjat gulna och solen inte värmer lika mycket som förr så är det riktigt härligt om det här "höst vädret" bara skärper sig! För trots allt är det höst nu när det är september, tyvärr... XD

TREVLIG HELG PÅ ALLA! Kommer hem på söndag och kommer berätta om helgen, kanske lägga upp lite foton och avslöja min cliffhanger! Missa inte det! *gasp*

    

Teach him ~

Well, sitter på databashanteringen nu och har en genomgång på genomgången, tur jag fattar i alla fall. Jag känner mig faktiskt nästan smart! Känn på den ni! Och nu ska vi tydligen skapa en databas i access. *gasp* Det ska nog gå det också, eller så inte vi får väl se ;)

För övrigt angående titeln, det finns bara en sak att säga.

LINUS! ~

Vi ska nog lära honom att spela fiol på riktigt, annars kommer vi nog garanterat lära honom hur en fiol ser ut som sönderslagen, eller möjligtvis hur den smakar... ò.ó Tack vare dig har jag ont i huvudet nu ._.

För övrigt har jag blivit för snäll igen, jag måste skärpa mig och sluta släppa efter på det jag bestämt punkt


    

RSS 2.0